Bollywood Story

Het Bollywood Story slot is één van de nieuwste creaties van ontwikkelaar Net Entertainment. De maker heeft de Hollywoodfilms voor even achter zich gelaten en een Bollywood gokkast uitgebracht. Geloof het of niet, maar deze filmindustrie is groter dan de Amerikaanse industrie. De meeste Bollywoodfilms kennen vaste thema’s, het draait om liefde, verraad, het kwaad en het goed. Maar de meeste mensen zullen deze films vooral kennen van de dansen en de Indiaanse muziek.

Uitleg over de Bollywood Story

De gokkast Bollywood Story beschikt over vijf rollen en drie rijen, daar dus geen verrassingen. Er zal gespeeld worden met negen winlijnen en de hoofdprijs staat op 90.000 munten per spin. Er dient minimaal negen eurocent per spin ingezet te worden, maar er kan ook met het maximale bedrag van negentig euro per draai worden meegespeeld. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,1% en de gokkast kent een medium variantie.

Symbolen

Net Entertainment heeft gebruik gemaakt van felle kleuren en een fraaie stijl, wat de Bollywood Story gokkast al een feestje maakt om op te spelen. De geanimeerde symbolen kennen een cartoonachtige stijl, waaronder het winstgevende Bollywood Story logo, welke goed is voor een maximale uitbetaling van 1000 munten. Maar ook de jongen en het meisje leveren een flinke winst van maximaal 750 munten op. De ouders van de jongelui kunnen een prijs van 400 munten opleveren. De standaardsymbolen zijn goed voor vijftig tot honderd munten bij een combinatie van vijf.

Floating Wilds

Bij elke spin kan een speler in het reguliere spel zomaar twee tot vier Wild-symbolen in de schoot geworpen krijgen. Deze speelautomaat beschikt namelijk over zogeheten ‘Floating Wilds’, welke bij elke spin weer van positie zullen veranderen. De Wild-symbolen kunnen andere symbolen vervangen, dat geldt alleen niet voor de Scatter.

Gratis spins winnen

De blauwe saffieren zijn erg waardevol, dat is namelijk de Scatter. Drie of meer van deze symbolen levert de casinospeler al tien tot maximaal dertig gratis spins op. Natuurlijk zijn de Floating Wilds actief gedurende deze kosteloze draaien. Bij elke spin zullen er drie tot zes van deze Wilds op de rollen staan.

Ons oordeel

Bollywood Story zal menig speler erg aanspreken, mede vanwege de felle kleuren, het mooie design en de leuke features. Het is alleen jammer dat er redelijk veel standaardsymbolen zijn gebruikt. Het slot heeft toch het niveau van bijvoorbeeld de Berryburst gokkast niet gehaald.