Tiki Wonders

Het videoslot Tiki Wonders is één van de meest gespeelde spellen van ontwikkelaar NetEnt. Deze gokkast kent één torenhoge jackpot, deze progressieve hoofdprijs staat namelijk ook gekoppeld aan de Geisha Wonders en Icy Wonders. Hierdoor stijgt deze prijs elke seconden en kan het enorme vormen aannemen. Maar dankzij een vrolijk thema is het ook gewoon een verademing om op het slot te gaan spelen. Creëer winnende combinaties en ga op jacht naar de gratis spins, wie weet pak jij wel die miljoenenprijs mee en veranderd jouw leven voor eens en altijd.

Uitleg

De Tiki Wonders gokkast is erg eenvoudig, waardoor iedereen meteen kan gaan draaien. Er zijn vijf rollen aanwezig en een drietal rijen. Het gemis van de standaardsymbolen is een groot voordeel, want er komen uitsluitend prachtige geanimeerde afbeelding langs op de rollen. Er moet gedacht worden aan cocktails, kokosnoten en allerlei soorten tropische dieren. Natuurlijk is er ook een Wild-symbool, welke zal helpen om nog vlugger een geldbedrag te winnen. Er zijn dertig winlijnen beschikbaar voor de speler, deze kunnen aangepast worden maar dat raden wij niet aan. De kans op de hoofdprijs is altijd groter als jij met de volle dertig lijnen zal gaan draaien.

Gratis spins

Het Scatter symbool is erg waardevol, maar dat hoeven wij waarschijnlijk niet meer te zeggen. Als jij driemaal dat symbool op de rollen krijgt, dan is het tijd voor tien gratis spins. Er kunnen per keer maximaal dertig gratis draaien gewonnen worden. Alle winsten worden tijdens deze draaien driemaal uitgekeerd. Daarnaast maak jij ook tijdens deze draaien kans op de jackpot.

Kosteloos oefenen

In elk online casino krijgen de spelers ook de kans om het Tiki Wonders slot gratis uit te testen. Klik hiervoor op de fun-modus en speel met virtueel geld. Op deze manier leer jij het spel goed kennen en kan je vervolgens goed voorbereidt beginnen aan het echte werk.